Dr Dragana Arsić

Stomatolog
Pozovite Posaljite poruku

Stomatološka ordinacija "dr Dragana Arsić" je polivalentni tip ordinacije. To znači da pružamo usluge iz svih oblasti stomatologije i da je zbrinjavanje pacijenata isključivo individualnog karaktera. Ordinacija se nalazi u kući sa prelepim pogledom na Dunav opremljena najsavremenijim materijalima i opremom.

U našoj ordinaciji će Vas dočekati prijateljsko i ljubazno osoblje čija vizija je da Vaš boravak prođe bez stresa, neprijatnosti i žurbe. Strah od same intervencije je nešto što se lako može prevazići ali za to je potrebna empatija, razumevanje i želja da se na prvom mestu pomogne pacijentu. Jedinstven i lični pristup sa željom da se pacijent oslobodi straha je ono po čemu se ordinacija "Dr Dragana Arsić" razlikuje od drugih.

Redovno stručno usavršavanje, obrazovanje i iskustvo od 15 god. su prednost koji nam omogućuju da Vam pružimo usluge iz svih oblasti stomatologije na jednom mestu.

Svesnost da je preporuka najbolji vid reklame tako je i naš cilj srećan i zadovoljan pacijent sa osmehom na licu koji će nas preporučiti svojoj porodici i prijateljima.

Dr Dragana Arsić

Podelite sa prijateljima!